Λαμπρινή Facts

Τσακ Νόρρις, eat your heart out!


Η Λαμπρινή έχει φτιάξει μουσακά με πίθηκο (κι όχι με άντρα ανήθικο)

Σε αποστολή με τους Έλληνες «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» σε εμπόλεμη ζώνη της Δυτικής Αφρικής, στα σύνορα Λιβερίας – Ακτής Ελεφαντοστού, ο έλλην τεχνικός των ΓΧΣ δήλωσε την επιθυμία του για μουσακά. Και η καλή νοικοκυρά και ανταποκρίτρια μαγείρεψε για χαρη του με ότι υπήρχε- το μόνο διαθέσιμο κρέας ήταν πιθήκου.

 

Η Λαμπρινή έχει επισκεφθεί 47/50 πολιτείες των ΗΠΑ

Μεταξύ 2006 και 2011, η Λ.Χ.Θ επισκέπτηκε 47 στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και οδήγησε συνολικά πάνω από 50,000 μίλια, διασχίζοντας το Highway 61, την Route 66, το Highway , το ταξίδι του Κέρουακ στο On the road και και και…. Θα βρείς κάποιες από τις ιστορίες των ταξιδιών αυτών εδώ. Μένουν οι απόμακρες πολιτείες Αλάσκα και Χαβάη και το απατηλό Βερμόντ.

 

Η Λαμπρινή είχε την πρώτη στήλη για το ίντερνετ σε ελληνική εφημερίδα

Το 1994 μαζί με το Γιώργο Μιχαλόπουλο, κρατούσαν στην “Θεσσαλονίκη” την πρώτη στήλη για το ίντερνετ σε ελληνική εφημερίδα με τίτλο «ο παλιός (που ειναι αλλοιώς) και η νέα (που είναι ωραία)».

 

Η Λαμπρινή υπήρξε η τελευταία ανταποκρίτρια της ελληνικής υπηρεσίας του BBC στην Αθήνα

Η Λαμπρινή εργάστηκε στην Ελληνική υπηρεσία του BBC στην Αθήνα, υπό την (εξαίρετη) διεύθυνση της (εξαίρετης) Ρόζυς Βουδούρη, και υπήρξε η τελευταία ανταποκρίτρια της ιστορικής υπηρεσίας στην ελληνική πρωτεύουσα.

 

Η Λαμπρινή ήταν ο Δόν Κορλεόνε του Ελληνικού ίντερνετ

Σύμφωνα με τον Γιώργο Στάθη / Ομαδεόν (γνωστή ιντερνετική φιγούρα), η ΛΧΘ «[νομίζει] ότι έχει το δικαίωμα να κυριαρχεί στο ιντερνέτ (όπως έκανε πραγματικά κάποτε, στη δεκαετία ’90, όταν ήταν η ίδια -με καμμιά δεκαριά φίλους της- ηγετική μορφή στο ελληνόφωνο ιντερνέτ).»